Villor till Salu i Fuengirola

€530,000 Startpris

Info

Villor till Salu i FuengirolaVillor till Salu i Fuengirola

Lyxiga nya villor till salu i Fuengirola med 4 sovrum, privat pool och trädgård. Det finns endast 6 st tillgängliga villor till salu i Fuengirola, närmare bestämt i la Cala Hills. . Dessa 6 oberoende fastigheterna är designade med omsorg och uppmärksamhet till varje detalj.

Dessa villor till salu i Fuengirola är byggda av högsta kvalité och lyxdesign som standard och har 4 sovrum, 3 badrum, öppen planlösning, privat parkering etc.

Dessutom har två av sovrummen en egen terass och eget badrum.

Dessa villor till Salu i Fuengirola, la Cala Hills ligger i södra delen av La Cala, omringat av Santana Golf och Mijas Golf samt La Cala Golf.

Fastighetsområdet är passar till familjer då det ligger i närhet till Fuengirola Zoo & Vattenpark, Krokodilparken, BenalmadVillor till Salu i Fuengirolaenas linbana och Tivoli World

För vuxna finns det också många saker att göra då populära restauranger och barer ligger några minuter från La Cala’s stad. Där finns många Golf aktiviteter i området och Marbella & Puerto Banus ligger endast 15 minuters bilfärd därifrån.

La Cala’s stränder når du med endast 10 minuters bildfärd och där finns det pittoreska strandbarer och restauranger.
Det är lätt att ta sig från området till både Marbella och Malaga och flygplatsen ligger endast en 20 minuters bildfärd bort.

OmVillor till Salu i Fuengirola du letar efter ett lugnt och lyxigt boende men vill ha nära tillgång till stad och där det händer lite mer är detta det idela tället att bo på, för dig! Dessa villor till salu i Fuengirola erbjuder det sköna livet på Costa del Sol men ger dig möjlighet att ta del av storstadslivet bara 10 minuter ifrån dig.

Om du önskar att få mer information om dessa lyxiga villor som nu ligger till salu i Fuengirola, kontakta oss idag! Så hjälper vi dig gärna vidare med mer information eller visning.

Dela denna Fastighter

Share
Skriv upp dig & få vårt Nyhetsbrev!
Skriv upp dig på vårt nyhetsrev idag & bli uppdaterad direkt när de allra senaste fastigheterna kommer ut på marknaden!
Oroa dig inte, precis som du gillar inte vi spam mail, så vi kommer endast skicka dig mail när vi har något intressant att erbjuda!
Är du säker? Ditt drömhem kanske ligger & väntar på dig runt hörnan!
×
×