Villa till Salu Puerto Banus

€2,550,000

Info

Villa till Salu Puerto Banus

Villa till Salu Puerto BanusNu ligger denna nyproduktion av lyxiga villa till salu Puerto Banus med endast några minuter till Puerto Banus hjärta och Marbella. Denna villa har byggts med högsta standard i ett lyxigt bostadsområde och har sydvästläge  så att du får ta del av vackra solnedgångar.

Denna moderna villa till salu Puerto Banus har 5 sovrum och ett rymligt vardagsrum med franska dörrar som leder till en privat terass med vacker havsutsikt och trädgård! Med dess stora fönster från golv till tak får du ta del av solens naturliga ljus som lyser in nästan alla dagar, året och dessutom kan du njuta av en vacker utsikt!

Köket är fullt modernt utrustat med de allra senaste och mest toppkvalitativa utrustningen du kan tänkas behöva.

På första våningen ligger ett gästrum med ett badrum och det gym med bastu och ångbad.Villa till Salu Puerto Banus
På första våningen finns det även ett område som man kan använda till ett biograf eller spelrum. På andra våningen ligger det stora sovrummet, två gästrum och ett delat badrum. Det finns dessutom en gäst svit och stor garderob.

Alla sovrum har direkt tillgång till en stor terass med en jacuzzi och en utomhus dusch.

 

Villa till Salu Puerto BanusDenna lyxiga villa till salu Puerto Banus har ett garage som ger plats för tre bilar, en luftkonditionering som med både varm luft och kall luft. Dessutom har alla golv i varje rum golvvärme och ett surroned musiksystem i hela villan.

Är du intresserad och vill veta mer om denna villa till salu Puerto Banus i Marbella? Kontakta oss idag så ska vi på Nya Fastigheter Costa del Sol hjälpa dig vidare! Letar du efter nyproduktion i Marbella och på Costa del Sol men detta inte var exakt det du söker är du välkommen att titta igenom hela vårt utbud av nyproduktion eller kontakta oss och berätta vad du söker så ska vi göra allt för att hitta ditt drömboende!

Dela denna Fastighter

Share
Skriv upp dig & få vårt Nyhetsbrev!
Skriv upp dig på vårt nyhetsrev idag & bli uppdaterad direkt när de allra senaste fastigheterna kommer ut på marknaden!
Oroa dig inte, precis som du gillar inte vi spam mail, så vi kommer endast skicka dig mail när vi har något intressant att erbjuda!
Är du säker? Ditt drömhem kanske ligger & väntar på dig runt hörnan!
×
×