Villa till Salu i Malaga

€599,000

Info

Villa till salu i Malaga

Villa till salu i Malaga

Villa till salu i Malaga beläget i Estepona med endast en kort promenad till de bästa stränderna i ett lugnt och behagligt område. Området är beläget mellan byn Sabinillas, den närliggande berömda golforten Finca Cortesin och Estepona med alla slags bekvämligheter så som caféer, restauranger, affärer, hamnen och mycket mer.

Denna lyxiga villa till salu i Malaga är designad i modern och stilren inredning. Den har utformats med hjälp av de senaste teknikerna för att ha en ekologisk och låg underhållskostnad. Den här arkitektoniska utformningen har en fin kontrast till naturen och miljön i området.

Villa till salu i Malaga

Du kan förvänta dig ett stort och rymligt hem tack vare den öppna planlösningen. Rummen har fönsterdörrar som går från golv till tak och tar in det naturliga solljuset som du kan njuta av nästan alla dagar om året på Solkusten!

 

Öppnar du upp fönsterdörrarna får du känslan av att inomhus och utomhus blir ett. På andra våningen tar du dig från alla fyra sovrummen ut till rymliga terasser och på första våningen är det från kök- och matrummet som du når din trädgård. Det optimala för att ha mysiga middagar med poolen som utsikt!

Från denna villa till salu i Malaga har du en magnifik utsikt över Medelhavet och Afrikas kustlinje. Ett utsökt urval av inredningsmaterial kombinerat med en naturlig panorama genererar en balanserad och lugn atmosfär i ditt nya hem.

Villa till salu i Malaga

Är du intresserad av denna villa till salu i Malaga och vill veta mer eller vill att vi arrangerar en visning är du varmt välkommen att kontakta oss idag! Är detta inte exakt det du letar efter får du gärna titta igenom hela vårt utbud av nyproduktion eller kontakta oss och tala om vad du letar efter så ska vi göra allt vi kan för att hitta ditt drömhem!

Dela denna Fastighter

Share
Skriv upp dig & få vårt Nyhetsbrev!
Skriv upp dig på vårt nyhetsrev idag & bli uppdaterad direkt när de allra senaste fastigheterna kommer ut på marknaden!
Oroa dig inte, precis som du gillar inte vi spam mail, så vi kommer endast skicka dig mail när vi har något intressant att erbjuda!
Är du säker? Ditt drömhem kanske ligger & väntar på dig runt hörnan!
×
×