Villa till Salu i San Pedro

€895,000 Startpris

Info

Villa till Salu i San PedroVilla till Salu i San Pedro

Villa till salu i San Pedro med endast 50 meter till San Pedro’s strand. Fastighetsområdet ligger på bästa läge med med närhet till små pubar/strandrestauranger och vanliga restauranger. Dessutom har du promenadavstånd till San Pedro’s fantastiska strandpromenad.

Denna villa till salu i San Pedro är byggd med modern och stilren inredning med ljusa färger. Villan är byggd med öppen planlösning och med stora fönster som går från golv till tak och släpper in det naturliga solljuset och låter dig ta in den fantastiska utsikten!Villa till Salu i San Pedro

Du har tillgång till en egen terass med privat pool genom att öppna upp fönsterdörrarna. På detta vis får du utrymmet att kännas större och du kommer att få känslan av att utomhus och inomhus blir ett på samma gång.

Köket i denna villa till salu i San Pedro är fullt utrustat med den mest moderna och toppkvalitativa utrustning du kan tänkas behöva och villans detaljer och noggrant utvalda för att det ska andas lyx och kvalité.

Området

San Pedro blir allt mer populärt och har nu dessutom en nybyggd boulevard som lockar folk dit. Från San Pedro tar du dig till Marbellas centrum på 15-20 minuter där du kan njuta av gamla stan, butiker och ta en kaffe på en av uteserveringarna. På endast 10 minuters bilfärd tar du dig till
Puerto Banus där du kan strosa runt i hamnen och titta på alla yachter, äta en bit mat på restaurang promenadens stora utbud eller fönstershoppa i butiker som CHANEL och Louis Vuitton.

Villa till Salu i San PedroOm du önskar att få mer information eller vill att vi arrangerar en visning av en villa till salu i San Pedro är du välkommen att kontakta oss idag! Om detta inte är exakt det du söker får du gärna titta igenom hela vårt utbud eller kontakta oss och berätta vad du söker så ska vi göra allt för att hitta ditt drömhem!

Dela denna Fastighter

Share
Skriv upp dig & få vårt Nyhetsbrev!
Skriv upp dig på vårt nyhetsrev idag & bli uppdaterad direkt när de allra senaste fastigheterna kommer ut på marknaden!
Oroa dig inte, precis som du gillar inte vi spam mail, så vi kommer endast skicka dig mail när vi har något intressant att erbjuda!
Är du säker? Ditt drömhem kanske ligger & väntar på dig runt hörnan!
×
×