Villa till Salu i Marbella

€1,125,000 Startpris

Info

Villa till Salu i MarbellaVilla till Salu i Marbella

Det finns endast 5 st lediga villor till salu med startpris: €1.125,000. Varje villa till salu i Marbella är rymliga och byggt med modern design med antingen 3, 4 eller 5 badrum och är en del av totalt 35 st villor i området med stort mellanrum i mellan, så man inte bor tätt inpå varandra.

Dessa villor erbjuder 2 olika spektakulära designer, med olika köksdesign och olika antal rum.

Villa till Salu i Marbella

Villorna har en öppen planlösning med stort utrymme och med stora fönster från golv till tak så man kan ta del av utrymmet och ljuset på bästa sätt. Öppnar man fönsterna blir inomhus och utomhus ett och man får ett stort område att njuta av. Dessutom lyser solljuset in som ger en harmonisk känsla. Villa till Salu i Marbella

Terasserna går sömlöst ihop med den fantastiska trädgården och den privata poolen så att du kan njuta av middag och underhållning ute i det fria.

Denna villa till Salu i Marbella erbjuder bergsutsikt över berget La Concha och den privata trädgården är designad för avskildhet för privat bruk.

Dessutom ingår det ett klubb-hus i detta område som är säkrat dygnet runt.
Klubbhuset erbjuder en 15m uppvärmd pool, spa, jacuzzi, tränings center och ett socialt område.

Villan ligger endast 10 minuter från Puerto Banus, San Pedro’s Boulevard och endast 15 minuter från köpcentrumet La Cañada.

Villa till Salu i MarbellaDenna nyproduktion ger känlsan av extravagans och stil. Allt har blivit designat genomtänkt med kvalite ut i fingerspetsarna för att garantera det ideala boendet för dess nya ägare.

Av dessa 35 villor finns det nu endast 5 st kvar till salu och det beräknas vara klart att flytta in till våren 2018.

Om du är intresserad av denna villa till Salu i Marbella som är nybyggd så kontakta oss för mer information eller för att få se mer av hur villan kommer att se ut när den är klar.

Dela denna Fastighter

Share
Skriv upp dig & få vårt Nyhetsbrev!
Skriv upp dig på vårt nyhetsrev idag & bli uppdaterad direkt när de allra senaste fastigheterna kommer ut på marknaden!
Oroa dig inte, precis som du gillar inte vi spam mail, så vi kommer endast skicka dig mail när vi har något intressant att erbjuda!
Är du säker? Ditt drömhem kanske ligger & väntar på dig runt hörnan!
×
×