Villa till Salu i Benahavis

€999,000

Info

Villa till salu i BenahavisVilla till salu i Benahavis

Villa till salu i Benahavis som ligger i ett av de mest eftertraktade områdena i Marbella. Villan ligger i ett privat inhägnat område med promenadavstånd till en golf range.

Denna fantastiska villa till salu i Benahavis är byggd med en klassisk och behaglig design i samband med en modern och stilren lyx. Villans öppna planlösning ger hemmet stort utrymme och dess stora fönsterdörrar som går från golv till tak tillåter det naturliga solljuset att lysa upp ditt nya hem! Härifrån har du en magnifik utsikt över golfbana och bergen som du kan njuta av ifrån den stora terassen eller varför inte från när du ligger och tar dig ett bad?

Villan har totalt 4 stycken sovrum som alla leder till den stora terassen. Öppnar du upp fönsterdörrarna känns hemmet större och som att inomhus och utomhus blir ett.

Villa till salu i Benahavis

Andas in den nordiska inspirationen med trä som täcker väggarna i allrummet och huvuddörren. Ett utsökt urval av invändiga material kombinerat med en naturlig panorama genererar en balanserad och lugn atmosfär. Inredningen representerar essensen av en livsstil i medelhavsområdet. Den är försedd med mjuk och lugn atmosfär. Villan har ljus, solig utsikt över trädgården och havet.

Med endast en kort bilfärd tar du dig till välkända hamnen Puerto Banus där du kan njuta av en middag på en av dess många restauranger, strosa runt i hamnen och titta på de lyxiga yachterna eller varför inte fönstershoppa i butiker så som CHANEL, Louis Vuitton och PRADA. Du har även närhet till stranden och shopping centrumet Corte Ingles som har ett stort utbud av butiker.

Villa till salu i Benahavis

Om du är intresserad och vill veta mer om denna villa till salu i Benahavis eller vill att vi arrangerar en visning är du välkommen att kontakta oss idag! Är detta inte exakt det du letar efter får du gärna titta igenom hela vårt utbud eller kontakta oss och berätta vad du söker så ska vi göra allt vi kan för att hitta ditt drömhem!

Dela denna Fastighter

Share
Skriv upp dig & få vårt Nyhetsbrev!
Skriv upp dig på vårt nyhetsrev idag & bli uppdaterad direkt när de allra senaste fastigheterna kommer ut på marknaden!
Oroa dig inte, precis som du gillar inte vi spam mail, så vi kommer endast skicka dig mail när vi har något intressant att erbjuda!
Är du säker? Ditt drömhem kanske ligger & väntar på dig runt hörnan!
×
×