Villa till Salu i Estepona

€625,000

Info

Villa till salu i EsteponaVilla till Salu i Estepona

Villa till salu i Estepona intill en golfresort med fantastisk havsutsikt!  Denna lyxiga villa till salu i Estepona är en av de nyproducerade lyxiga villor på Costa del Sol som är belägna i ett prestigefyllt bostadsområde. Villorna har en hög stilren standard med stora vackra trädgårdar och privata pooler. Terasserna är stora och rymliga och du har en fantastisk utsikt över havet och kusten!

Villa till salu i EsteponaVillorna ligger endast 2 km från stranden som du kan njuta av nästan varje dag året om genom att ta en promenad eller sola. Med endast en 7 minuters bilfärd till Puerto Banus når du den välkända hamnen där du kan strosa runt och titta på de lyxiga yachterna, äta en bit på mat på en av dess restauranger eller fönstershoppa i butiker såsom Louis Vuitton, PRADA och Chanel. Till Marbella har du ca 10 minuters bilfärd och här kan du njuta av att strosa runt i Gamla stan, ta en kaffe på en mysig uteservering, eller varför inte shoppa i en av dess modemedvetna butiker!

Denna villa till salu i Estepona har allt du kan drömma om! En ljus och öppen planlösning fördelat på 3 våningar med totalt 4 stycken sovrum och 3 stycken badrum med jacuzzi i det stora badrummet. Extra sovrum finns i källaren. Köket är fullt utrustat med alla dagens moderna apparater som du kan tänkas behöva, från märket Siemens. Villan har ett privat garage, alarm och Villa till salu i Esteponamycket mer!

Om du är intresserad och vill veta mer om denna villa till salu i Estepona eller att vi arrangerar en visning så är du varmt välkommen att kontakta oss idag! Är detta inte exakt det du letar efter får du gärna titta igenom hela vårt utbud eller kontakta oss och tala om vad du söker så ska vi göra allt för att hitta just ditt drömboende!

Dela denna Fastighter

Share
Skriv upp dig & få vårt Nyhetsbrev!
Skriv upp dig på vårt nyhetsrev idag & bli uppdaterad direkt när de allra senaste fastigheterna kommer ut på marknaden!
Oroa dig inte, precis som du gillar inte vi spam mail, så vi kommer endast skicka dig mail när vi har något intressant att erbjuda!
Är du säker? Ditt drömhem kanske ligger & väntar på dig runt hörnan!
×
×