Villa i Marbella

€820,000 Startpris

Info

Villa i MarbellaVilla i Marbella

Är du ute efter en villa i Marbella? Nu har du möjlighet att köpa en lyxvilla i det populära området La Cala de Mijas. Endast 16 st kvar!

Startpriset är 820.000€ och villorna är byggda på ca 282m2 var med en tomt på mellan ca 461m2 till 728m2.

Designen

Villorna är designade med första kvalité och material av högsta standard och inkluderar high tech utrustning. Den vackra designen är helt enkelt ett nöje för ögat. Allt i dessa villor är i perfekt skick och varje detalj har genomtänkts noga.

Alla fastigheter i detta lyxiga område har en enastående havsutsikt. Varje villa har en källare, första våning och en andra våning som har antingen 3 eller 4 sovrum och 2 eller 3 badrum. Dessutom finns det en gäst toalett på första våningen.

Den öppna planlösningen i denna villa i Marbella har en modern design med stor och vacker utsikt.Villa i Marbella

Villorna är fortfarande i design-stadiet, så det är nu det är läge att köpa fastighet! Du har möjlighet att göra vissa ändringar för att skapa ditt eget peronliga hem som du önskar.

Köken är fullt utrustade med utrustning av toppkvalié och varje villa erbjuder separat tvättrum. Dessutom erbjuder denna villa i Marbella varmluft och AC-system, golvvärme och ett garage som får plats med 2 bilar. Som grädde på moset – villorna har sin egna pool i den lummiga trädgården.

Området

Villa i MarbellaOmrådet la Cala de Mijas som villorna ligger i, är omringat av bostäder, har nära till butiker, barer, restauranger, nära till stranden etc.

La Cala de Mijas ligger endast 10 minuter från Marbella, 20 minuter från flygplatsen och deras lokala Zoo, vattenparken och linbanan är endast 10 minuters bilfärd och ligger i närheten av Fuengirola.

Om du önskar att få mer information om en villa i Marbella, som närmre bestämt ligger i La Cala de Mijas, vänligen kontakta vårt team på Nya Fastigheter Costa del Sol, eller att vi ska anordna en visning på hur villorna kommer att se ut när de är färdiga.

Dela denna Fastighter

Share
Skriv upp dig & få vårt Nyhetsbrev!
Skriv upp dig på vårt nyhetsrev idag & bli uppdaterad direkt när de allra senaste fastigheterna kommer ut på marknaden!
Oroa dig inte, precis som du gillar inte vi spam mail, så vi kommer endast skicka dig mail när vi har något intressant att erbjuda!
Är du säker? Ditt drömhem kanske ligger & väntar på dig runt hörnan!
×
×