Tomt till Salu i Sotogrande Alto

€295,000

Info

Tomt till salu i Sotogrande AltoTomt till Salu i Sotogrande Alto

Exklusiv tomt till salu i Sotogrande Alto, med en storlek på 1.245 m2. Härifrån har du ca 7 minuters bilfärd till de bästa stränderna i detta området och med endast 15 minuter  tar du dig till Gibraltars internationella flygplats! Så det är nära och bra för den som vill ha detta som ett semesterboende eller för den som bor här på heltid och kan väntas besök då och då.

Denna tomt till salu i Sotogrande Alto är det ideala för den som letar efter en personlig design av sitt nya hem i ett av det bästa områdena i Sotogrande.  Tomten ligger i en lyxig urbanisation där andra lyxiga och stora villor ligger till. Området ligger nära Country klubben och en välkänd Golfbana. Så det är det ultimata för den som vill ha nära till att kunna spela golf.

Tomt till Salu i Sotogrande AltoDen exklusiva hamnen i Sotogrande och dess livsstil har du tillgång till med endast en 10 minuters bilfärd. Detta är utan tvekan den bästa möjligheten för den som vill äga sitt drömhus i ett fantastiskt område i Sotogrande!

Vill du lämna det lyxiga livet i Sotogrande Alto kan du alltid ta en dag till Puerto Banus. Med ca 30 minuters bilfärd är du i den välkända hamnen där du kan strosa runt bland yachter, äta en bit mat på en av dess restauranger eller fönstershoppa i butiker så som Louis Vuitton och GUCCI. Eller varför inte åka till gamla stan i Marbella och njuta av en kaffe eller åka en 40 minuters bilfärd till La Canada för en shoppingdag. Valmöjligheterna är många!Tomt till Salu i Sotogrande Alto

Om du är intresserad av denna tomt till salu i Sotogrande Alto är du varmt välkommen att kontakta oss idag! Om detta inte är exakt det du letar efter får du gärna titta igenom hela vårt utbud av nyproduktion eller kontakta oss och berätta vad du söker så ska vi göra vårt bästa för att hitta ditt drömhem!

Dela denna Fastighter

Share
Skriv upp dig & få vårt Nyhetsbrev!
Skriv upp dig på vårt nyhetsrev idag & bli uppdaterad direkt när de allra senaste fastigheterna kommer ut på marknaden!
Oroa dig inte, precis som du gillar inte vi spam mail, så vi kommer endast skicka dig mail när vi har något intressant att erbjuda!
Är du säker? Ditt drömhem kanske ligger & väntar på dig runt hörnan!
×
×