Nyproduktion Marbella

€445,000 Startpris

Info

Nyproduktion Marbella

Nu ligger Nyproduktion Marbella ute till salu. Det planeras att byggas 18 stycken lägenheter och takvåningar i ett lugnt och harmoniskt område i Nueva Andalucia med en fantastisk öppen utsikt över golfbanan ända ner till stranden.

Pnyproduktion marbellariset startar pa €445,000 och man kan välja mellan antingen 2, 3 eller 4 sovrum.

Varje lägenhet kommer att ha sin egen unika design och 10 av fastigheterna kommer ha tillgång till en egen privat pool.

Design av Nyproduktion Marbella

Lägenheterna har en öppen planlösning med stora fönster från golv till tak vilket ger en underbart naturligt ljus som kommer utifran. Den öppna planlösning maximerar utrymmet och ger känslan av en luftig och stor yta. Då fönsterna är glasdörrar som går att öppna upp kan inomhus sömlöst gå ihop med utomhus och ge känslan av ett ännu större utrymme.
nyproduktion marbellaKöket är designat med vit lackerade enheter och är fullt utrustat med Siemens / Bosch apparater.

Sovrummen är rymliga och ett ställe att koppla av på där man även kan njuta av en fin utikt.

Badrummen som har dusch är designade i mamor och med en vask gjort i sten.

Lägenheterna och takvåningarna är omgivna av tropisk grönska i trädgårdarna och det finns två stycken gemensamma pooler med vattenfunktioner, som området delar på.

nyproduktion marbellaDenna nyproduktion Marbella ligger nära till allt du kan tänka dig behöva! Affärer, restauranger och barer. Du kommer dessutom bo nära till välkända hamnen Puerto Banus där du kan titta på alla yachter eller strosa runt i butikerna. Nära till Marbella Golden Mile där du kan ta en mysig promenad och titta på vackra hus.

Om du är intresserad av denna nyproduktion i Marbella så är du varmt välkommen att kontakta oss idag! Vi på Nya Fastigheter Costa del Sol hjälper dig gärna att ta dig från dröm till verklighet när det kommer till att hitta ditt drömhem!

Dela denna Fastighter

Share
Skriv upp dig & få vårt Nyhetsbrev!
Skriv upp dig på vårt nyhetsrev idag & bli uppdaterad direkt när de allra senaste fastigheterna kommer ut på marknaden!
Oroa dig inte, precis som du gillar inte vi spam mail, så vi kommer endast skicka dig mail när vi har något intressant att erbjuda!
Är du säker? Ditt drömhem kanske ligger & väntar på dig runt hörnan!
×
×