Nyproduktion i Marbella

€335,000 Startpris

Info

Nyproduktion i MarbellaNyproduktion i Marbella

Denna nyproduktion i Marbella, närmare bestämt i Benahavis har nyligen släppts och lägenheterna och takvåningarna säljer fort!!

De är prissatta utefter att säljas fort och startpriset ligger på endast 355.000€. Det finns en variation av antingen 2 eller 3 sovrum i lägenheterna och takvåningarna.

Designen av denna nyproduktion i Marbella

Fastigheterna är moderna och har en spektakulär utsikt! De ligger längs med en golfbana och  är perfekt för antingen ett semesterboende eller som ett hem att bo i på heltid.

En del av dessa fastigheter av denna nyproduktion i Marbella vetter sydöst och har panoramautsikt där viss utsikt även vetter mot kustlinjen och erbjuder en fantastisk havsutsikt!

Lägenheterna och takvåningarna är designade med öppet kök och matrum/vardagsrum som förstorar utymmet. Enorma fönster låter dig ta in fantastisk utsikt och terassen tillåter underhållning eller en plats att bara njuta på.Nyproduktion i Marbella

Denna nyproduktion i Marbella har tropisk trädgård med ett automatiskt bevattnings system och erbjuder 4 pooler, padel bana och lounge med BBQ.
Dessa lyxigheter gör dessa fastigheter till det perfekta boendet för semester om man vill hyra ut både långtid eller korttid eller bo där själv hela året om.

Dessutom ligger det nära till andra städer, så det är inte svårt att ta sig runt härifrån. Det ligger nära några av de finaste stränderna på kusten vilket är ett måste när man är här på semester!

Detta nybygge ligger bara en promenad från närmsta affär och Golf och Country klubb med dess restauranger med 1 km till närmsta strand.

Nyproduktion i marbellaSan Pedro och dess nya boulevard ligger 5 minuter från nyproduktionen med bil och Benahavis stad tar du dig till på endast 6 minuter där du har möjlighet till olika utomhus sporter som att klättra, rida häst, vattensporter och en del matställen och barer.

Marbella och Estepona tar du dig enkelt till från fastighetsområdet och på ca 10 minuters bilfärd kommer du till shoppingcentrumet La Cañada eller varför inte Puerto Banus där du kan strosa runt bland butiker, hamnen och uppleva utelivet.

Om du vill ha mer information gällande denna nyproduktion i Marbella, vänligen kontakta oss för en visning eller för mer information! Om det inte är exakt detta du söker är du välkommen att titta igenom hela vårt utbud av nyproduktion i Marbella & Costa del Sol!

 

Dela denna Fastighter

Share
Skriv upp dig & få vårt Nyhetsbrev!
Skriv upp dig på vårt nyhetsrev idag & bli uppdaterad direkt när de allra senaste fastigheterna kommer ut på marknaden!
Oroa dig inte, precis som du gillar inte vi spam mail, så vi kommer endast skicka dig mail när vi har något intressant att erbjuda!
Är du säker? Ditt drömhem kanske ligger & väntar på dig runt hörnan!
×
×