Nyproduktion Costa del Sol

€450,000 Startpris

Info

Nyproduktion Costa del Sol

Nyproduktion Costa del SolVacker nyproduktion Costa del Sol ligger nu till salu på marknaden. I Ojen Marbella kommer det ligga totalt 75 lyxlägenheter fördelat på nio byggnader där var och en kommer att ha sin egen distribution och identitet. Fastighetsområdet erbjuder en blandning av rymliga lägenheter, takvåningar och villor.

Det kommer  att byggas över 50 hektar mark som kommer att innehålla låg densitet, ljusförbättrande byggnader med rymliga tomter och lyxiga fritidsanläggningar som ligger i ett säkrat område i denna, privata och exklusiva urbanisering.

Denna typ av nyproduktion är det perfekta valet för familjer och yrkesverksamma som söker en flykt från folkmassorna, men som snabbt och enkelt har tillgång till allt som Marbella har att erbjuda på bara några minuter.
Att kunna sola i hemmet, andas in bergsluften, njuta fullständigt i lugn och ro är bara några av fördelarna med att bo i detta perfekta hemmet med bara några minuter från surrande Marbella om man vill uppleva det. 

Nyproduktion Costa del SolDenna nyproduktion Costa del Sol erbjuder ett unikt premium och ett säkrat bostadsområde som är omgivet av vacker natur med andlös, enastående utsikt över det glittrande Medelhavet. 

Design av denna Nyproduktion

Nyproduktion Costa del Sol är byggt i modern och banbrytande arkitektur, vilket möjliggör optimalt naturligt ljus och blandar det moderna med estetik, komfort och bekvämligheter med det bästa av naturen. Priserna startar från 450.000 € till 795,000 € och man kan välja mellan två eller tre sovrum, x2 sovrum på takvåningarna.

Fastigheten är ljus och fräsch och släpper in det naturliga ljuset då det är byggt med höga fönster från golv till tak där man kan öNyproduktion Costa del Solppna upp till sin terass så att inomhus och utomhus blir ett. Dessutom finns det möjlighet till privat pool där man kan sitta och njuta av den vackra utsikten.

Denna moderna nyproduktion Costa del Sol är utrustat med högkvalitativ och modern utrustning och endast det bästa du kan förvänta dig!

Om du är intresserad och vill veta mer om denna nyproduktion Costa del Sol i Ojen, Marbella  eller söker något annat liknande så kontakta oss idag! Vi hjälper dig gärna att hitta ditt drömboende!

Dela denna Fastighter

Share
Skriv upp dig & få vårt Nyhetsbrev!
Skriv upp dig på vårt nyhetsrev idag & bli uppdaterad direkt när de allra senaste fastigheterna kommer ut på marknaden!
Oroa dig inte, precis som du gillar inte vi spam mail, så vi kommer endast skicka dig mail när vi har något intressant att erbjuda!
Är du säker? Ditt drömhem kanske ligger & väntar på dig runt hörnan!
×
×