Lyxvillor till Salu på Nya Golden Mile

€850,000 Startpris

Info

Lyxvillor till Salu på Nya Golden MileLyxvillor till Salu på
Nya Golden Mile

Nu ligger lyxvillor till salu på Nya Golden Mile, i Marbella designade i modern och stilren stil arkitektur som andas lyx med tilltänkta detaljer i varenda rum. Startpris från 850.000€.

Dessa lyxvillor till salu på Nya Golden Mile har en öppen och rymlig planlösning som för samman köket, vardagsrummet och matrummet till ett. Däremot är sovrummen och badrummen privata områden som berikas av den vackra trädgården.

Dessutom har du promenadavstånd till välkända hamnen Puerto Banus där du kan strosa runt i hamnen bland de lyxiga yachterna, äta en bit mat eller varför inte ta en tur till Marbella city.

Lyxvillor till Salu på Nya Golden Mile

 Rikligt med ljus som lyser in i villan genom dess stora glasfönster av det naturliga solljus. Vissa fönster är fönsterdörrar med glas från golv till tak. Detta ger dig möjlighet att öppna upp och ta in solen och dess vackra utsikt samt göra att inomhus och utomhus blir som ett. Detta gör att utrymmet känns mycket större!

Lyxvillor till Salu på Nya Golden Mile
Mellan villorna är det väl avskärmat så man inte bor tätt inpå varandra utan man man har sitt egna privata område.
Fördelen med nyproduktion är att man kan vara med och bestämma en del av hur det ska se ut själv. Man kan till exempel skräddarsy vissa saker i villan så som dess fönsterglas, större eller mindre sovrum etc.  

Detta är ett idylliskt hem och det är valfritt om du vill ha källare
och hiss i detta moderna, stilsäkra och bekväma hem!
Lyxvillor till Salu på Nya Golden Mile

Om du är intresserad och vill veta mer om dessa lyxvillor till salu på Nya Golden Mile så kontakta oss idag!

Om detta inte är exakt det du söker efter så är du välkommen att titta igenom hela vårt utbud eller kontakta oss och berätta vad du söker så ska vi göra allt för att hitta ditt drömhem!

 

Dela denna Fastighter

Share
Skriv upp dig & få vårt Nyhetsbrev!
Skriv upp dig på vårt nyhetsrev idag & bli uppdaterad direkt när de allra senaste fastigheterna kommer ut på marknaden!
Oroa dig inte, precis som du gillar inte vi spam mail, så vi kommer endast skicka dig mail när vi har något intressant att erbjuda!
Är du säker? Ditt drömhem kanske ligger & väntar på dig runt hörnan!
×
×