Lägenhet till Salu i San Roque

€137,100

Info

Lägenhet till salu i San Roque

Lägenhet till salu i San Roque

Lägenhet till salu i San Roque beläget några minuter ifrån Alcaidesas golfklubb som är det idela stället för golfälskare!  Dessa lägenheter finns på första eller andra våningen och du kan välja mellan antingen 2 eller 3 stycken sovrum.

Lägenheterna är nyproducerade i modern och stilren design. Du får en öppen planlösning med stor och ljus yta tack vare de stora fönsterna som släpper in det naturliga solljuset nästan alla dagar om året på Costa del Sol.

Lägenhet till salu i San RoqueInredningen är i keramiska klinkergolv, stilfullt lackerade vita dörrar, färdigt inbyggda garderober och bänkarna är gjorda i marmor. Köket är ljust och fullt utrustat med dagens moderna applikationer och har skåpluckor i vit färg.  I vardagsrummet har du både plats för matbord och soffhörna. Från vardagsrummet tar du dig ut till din terass genom dess fönsterdörrar som går från golv till tak. På detta sätt kan du öppna upp och få känslan av att inomhus och utomhus blir ett. På den stora terassen kan du möjlighet till att ha ett middagsbord, en lounge-grupp eller solstolar att sola på.

Lägenhet till salu i San Roque

Sovrummen är ljust inredda och känns stora och luftiga. Även här finns det stora fönsterdörrar som går från golv till tak, vilket bjuder in solens ljus och leder dig ut till terassen. Lägenheten till salu i San Roque har 2 stycken stora, rymliga och ljusa badrum som är inredda med marmorplattor och har hydromassagebad.

Fastighetsområdet erbjuder 3 stora pooler och en barnpool med grönområden. Detta är ett privat område och är säkrat 24 timmar om dygnet.  Priset på en lägenhet till salu i San Roque med 2 sovrum startar på 137 100€ och startpris för 3 sovrum är 197 000€. Du har möjlighet att välja en fullt möblerad lägenhet.

Lägenhet till salu i San Roque
Om du är intresserad av denna lägenhet till salu i San Roque är du varmt välkommen att kontakta oss idag!  Är detta inte exakt det du letar efter får du gärna titta igenom hela vårt utbud av nyproduktion eller kontakta oss och berätta vad du söker så ska i göra allt för att hitta just ditt drömhem!

Dela denna Fastighter

Share
Skriv upp dig & få vårt Nyhetsbrev!
Skriv upp dig på vårt nyhetsrev idag & bli uppdaterad direkt när de allra senaste fastigheterna kommer ut på marknaden!
Oroa dig inte, precis som du gillar inte vi spam mail, så vi kommer endast skicka dig mail när vi har något intressant att erbjuda!
Är du säker? Ditt drömhem kanske ligger & väntar på dig runt hörnan!
×
×