Lägenhet till Salu i Los Flamingos

€379,000

Info

Lägenhet till Salu i Los Flamingos

Modern, rymlig och lyxig lägenhet till salu i Los Flamingos. Denna lägenhet har 2 stycken sovrum och är belägen i Los Flamingos Golf resort som är omringad av 3 internationella golfbanor och det 5 stjärniga hotellet Villa Padierna.

Lägenheten vetter mot sydväst och har spektakulär utsikt över golfbanor. I lägenheten har du ett stort och ljust vardagsrum med öppen spis. Köket är fullt utrustat med alla högkvalitativa applikationer du kan tänkas behöva.

Lägenhet till Salu i Los FlamingosHallen är öppen och här har du ingångar till de rymliga och stora sovrummen samt gäst sovrummen. Hela lägenhetens golv är i marmor och de exklusiva badrummen har golvvärme. Du har en alldeles egen terass på 30 m2. Ut till denna tar du dig genom de stora fönster dörrarna i glas, som du kan öppna upp helt och göra så att inomhus och utomhus känns som ett. Tack vare dessa fönsterdörrar tar du in solens naturliga ljus och dessutom får du ta del av den fantastiska utsikten!

Denna lägenhet till salu i Los Flamingos är utrustad med AC, parkeringsgarage, förvaringsrum och alla möbler i lägenheten ingår! Fastighetsområdet ligger nära till faciliteter och endast ett par minuter till stranden, Marbella eller shopping områden i Puerto Banus där du kan strosa runt i hamnen bland yachterna eller äta en bit mat på en av dess många restauranger.

Lägenhet till Salu i Los Flamingos

Detta är en fantastisk chans till ett lyxigt och nyproducerat hem där du kan njuta av Spaniens solkust och alla dess faciliteter runt omkring!

Om du vill veta mer om denna lägenhet till salu i Los Flamingos eller vill att vi arrangerar en visning är du varmt välkommen att kontakta oss idag!Är detta inte exakt det du letar efter får du gärna titta igenom hela vår utbud av nyproduktion, eller kontakta oss och berätta vad du söker så ska vi göra allt för att hitta ditt drömboende!

Dela denna Fastighter

Share
Skriv upp dig & få vårt Nyhetsbrev!
Skriv upp dig på vårt nyhetsrev idag & bli uppdaterad direkt när de allra senaste fastigheterna kommer ut på marknaden!
Oroa dig inte, precis som du gillar inte vi spam mail, så vi kommer endast skicka dig mail när vi har något intressant att erbjuda!
Är du säker? Ditt drömhem kanske ligger & väntar på dig runt hörnan!
×
×