Lägenhet till Salu i Nueva Andalucia

€560,000 Startpris

Info

Lägenhet till salu i Nueva AndaluciaLägenhet till Salu i Nueva Andalucia

Lägenhet till salu i Nueva Andalucia med närhet till Puerto Banus och Marbella City.

Dessa nybyggda moderna lägenheter ligger i ett högkvalitativt område mitt i Nueva Andalucias golfdal. Lägenhet till salu i Nueva Andalucia vetter mot söder för att du ska kunna njuta av solen och dess ljus till fullo.

I från dessa lägenheter har du fantastisk havsutsikt på ett toppen läge! Lägenheterna är byggda med en öppen planlösning med ett modernt och trendigt vardagsrum, matrum och kök som är fullt utrustat med högkvalitativ utrustning i märket Neff.Lägenhet till salu i Nueva Andalucia

Lägenheterna har 2 stycken sovrum som är har inbyggda garderober och 2 stycken badrum med golvvärme.

Denna lägenhet till salu i Nueva Andalucia är utrustad med de mest högkvalitativa och moderna utrustningen du kan tänka dig! Det har ett hemautomationssystem med elektriska fönsterluckor och en AC som du kan styra hur du vill i varje enskilt rum. Dessutom har hela lägenheten keramiska plattor av hög kvalité.

Utanför lägenheten omringas du av en vacker och enkel skött trädgård med pool, spa med gym, jacuzzi, bastu och turkiskt bad.  Bor du på första våningen har du din egen privata trädgård.

I fastighetsområdet har du tillgång till parkeringsplats och ett förvaringsrum och hela området är inhägnat och säkrat med videoövervakning vid ingången och med privat larm så att du alltid kan känna dig trygg!

Lägenhet till salu i Nueva AndaluciaPriset på en lägenhet till salu i Nueva Andalucia startar från 560.000€ för 2 sovrum / 2 badrum, 595.000€ för 3 sovrum / 2 badrum och 760.000€ för en takvåning med 3 sovrum.

Är du intresserad av en lägenhet till salu i Nueva Andalucia är du välkommen att kontakta oss idag! Är detta inte exakt det du letar efter kan du ta en titt på hela vårt utbud eller kontakta oss och berätta vad du söker så ska vi göra allt för att hitta ditt drömboende!

Dela denna Fastighter

Share
Skriv upp dig & få vårt Nyhetsbrev!
Skriv upp dig på vårt nyhetsrev idag & bli uppdaterad direkt när de allra senaste fastigheterna kommer ut på marknaden!
Oroa dig inte, precis som du gillar inte vi spam mail, så vi kommer endast skicka dig mail när vi har något intressant att erbjuda!
Är du säker? Ditt drömhem kanske ligger & väntar på dig runt hörnan!
×
×