Lägenhet till Salu i Mijas

€99,000 Startpris

Info

Lägenhet till salu i MijasLägenhet till salu i Mijas

Lägenhet till salu i Mijas med ett startpris från endast 99 000€! Det är ett bostadsområde med totalt 124 stycken lägenheter där man kan välja mellan 1, 2 eller 3 sovrum. Det finns ett urval av  lägenheter eller takvåningar med pool, privat parkering.

Från en lägenhet till salu i Mijas har du en fantastisk utsikt över kusten och det omgivande området, som är i ständig förändring och förbättring. Bostadsområdet ligger på ett fantastiskt läge med nya fantastiska rekreationsområden, snabb tillgång till motorvägarna A7 och AP7, liksom en mängd erbjudanden av golfbanor.

Lägenhet till salu i MijasLägenheterna har rymliga och ljusa rum som utformats för att erbjuda maximal komfort och livskvalitet. Tack vare rummens stora fönster som går från golv till tak får du ta du del av solens naturliga ljus och får uppleva den fantastiska utsikten.

Dessa fönster är fönsterdörrar som går att öppna upp så att du kan gå fritt inifrån och ut till den fantastiska terassen. På terassen har du en spektakulär utsikt!

Köper du en lägenhet till salu i Mijas får du ta del av de gemensamma områdena som ger dig tillgång till pool, trädgårdar och lekplats till barnen. Garage och förvaringsrum är också inkluderat i priset. Från detta bostadsområde tar du dig till Malagas internationella flygplats på endast 20 minuter,

Lägenhet till salu i Mijasvilket gör det till det optimala boendet både för dig som vill ha det som ett semesterboende eller till dig som kommer få besök då och då. Till Marbella centrum och välkända hamnen Puerto Banus har du ca 30 minuter.

Om du vill veta mer om denna lägenhet till salu i Mijas eller vill att vi arrangera en visning, är du varmt välkommen att kontakta oss idag! Om det inte är exakt det du letar efter får du gärna titta igenom hela vårt utbud eller kontakta oss så ska vi göra allt för att hitta ditt drömboende!

Dela denna Fastighter

Share
Skriv upp dig & få vårt Nyhetsbrev!
Skriv upp dig på vårt nyhetsrev idag & bli uppdaterad direkt när de allra senaste fastigheterna kommer ut på marknaden!
Oroa dig inte, precis som du gillar inte vi spam mail, så vi kommer endast skicka dig mail när vi har något intressant att erbjuda!
Är du säker? Ditt drömhem kanske ligger & väntar på dig runt hörnan!
×
×