Lägenhet till Salu i Malaga

€165,000

Info

Lägenhet till salu i MalagaLägenhet till salu i Malaga

Lägenhet till salu i Malaga finns nu att lägga vantarna på innan det är för sent! Nyproduktionen är designad i modern och stilren design. Totalt finns det 124 lägenheter och takvåningar med valmöjlighet mellan 1, 2 eller 3 stycken sovrum. Denna lägenhet till salu i Malaga har ett pris som startar på endast 165,000€.

Fastighetsområdet ligger i ett eftertraktat område och erbjuder dig och din nya grannar pooler tillsammans med solterasser som du kan sola på. Det finns även lekplats till barnen, garage med privat parkering och förvaringsrum som allt ingår i priset. Från denna lägenhet till salu i Malaga har du magnifik utsikt över kusten och området du bor i, det vill säga över pooler och grönskande områden.

Lägenhet till salu i Malaga

Ditt nya hem har en öppen planlösning som gör hemmet stort och rymligt. Med stora fönsterdörrar som går från golv till tak får du ta den av solens naturliga ljus som ger ljus till ditt hem, nästan alla dagar året om. Öppnar du upp dessa fönsterdörrar känns ditt hem större och du får känslan av att inomhus och utomhus blir ett.

De rymliga rummen i denna lägenhet till salu i Malaga är designade för att ge dig maximal bekvämlighet och livskvalité i ditt hem. Från din stora terrass kan du njuta av en fantastisk utsikt och du har dessutom en rad olika möjligheter vad gäller golfbanor i närheten.

Lägenhet till salu i Malaga

Om du är intresserad och vill veta mer om denna lägenhet till salu i Malaga eller vill att vi ska arrangera en visning så är du varmt välkommen att kontakta oss idag! Är detta inte exakt det du letar efter får du gärna titta igenom hela vårt utbud av nyproduktion eller kontakta oss och berätta vad du söker så ska vi göra allt vi kan för att hitta ditt drömhem!

Dela denna Fastighter

Share
Skriv upp dig & få vårt Nyhetsbrev!
Skriv upp dig på vårt nyhetsrev idag & bli uppdaterad direkt när de allra senaste fastigheterna kommer ut på marknaden!
Oroa dig inte, precis som du gillar inte vi spam mail, så vi kommer endast skicka dig mail när vi har något intressant att erbjuda!
Är du säker? Ditt drömhem kanske ligger & väntar på dig runt hörnan!
×
×