Lägenhet till Salu i Estepona

€485,000 €

Info

Lägenhet till salu i EsteponaLägenhet till salu i Estepona

Lägenhet till salu i Estepona med ett startpris från endast 485.000€.

Dessa fastigheter ligger i ett område som andas lyx. Området erbjuder stora pooler, stilren design, neutrala miljöer, stora utrymmen, ädla och moderna material. Allt inuti har utformats med största omsorg för att göra varje fastighet till ett fantastiskt hem. Tack vare fastigheternas fönster kan du släppa in det naturliga Medelhavsljuset, njuta av utsikt över havet, stranden, horisonten och de avlägsna vyerna. Dessa fönster är fönsterdörrar som går att öppna upp till terassen vilket ger dig känslan av att att inomhus och utomhus blir ett.

Detta är ett privilegierat projekt på nästan 10.000m2 i ett unikt strandområde där 70 lägenheter,

Lägenhet till salu i Esteponaexklusiva takvåningar och 2 stycken magnifika villor är byggda med de bästa materialen och ytorna.

I denna lägenhet till salu i Estepona får du ett fullt utrustat kök med all tänkbar utrustning du kan tänkas behöva med ett av de största köks-märkena. Du har möjlighet att anpassa luftkonditioneringssystemet och golvvärmen med värmepump och du har en Domotik som inkluderar: kontroll av persienner och markiser, på och av scenarier, klimatkontroll och tekniska larm.  

Byggnaden är utrustad med en avkopplingszon bestående av en uppvärmd pool, bastu, turkiskt bad, hydromassage och avkopplingspool, omklädningsrum och toalett.

PRISER:Lägenhet till salu i Estepona 2 rum – från 485.000 €
3 rum – från 680.000 €
4 rum – från 1.266.000 €.

Denna lägenhet till salu i Estepona ligger ca 30 minuter från Marbella där du kan strosa runt och ta en kaffe i Gamla stan och ca 1 timme och 15 minuter från Malagas internationella flygplats.

 

Lägenhet till salu i Estepona

Om du är intresserad och vill veta mer eller att vi bokar en visning på en lägenhet till salu i Estepona så är du varmt välkommen att kontakta oss idag! Är detta inte exakt det du letar efter får du gärna titta igenom hela vårt utbud eller kontakta oss och berätta vad du söker, så ska vi göra allt för att hitta ditt drömboende!

Dela denna Fastighter

Share
Skriv upp dig & få vårt Nyhetsbrev!
Skriv upp dig på vårt nyhetsrev idag & bli uppdaterad direkt när de allra senaste fastigheterna kommer ut på marknaden!
Oroa dig inte, precis som du gillar inte vi spam mail, så vi kommer endast skicka dig mail när vi har något intressant att erbjuda!
Är du säker? Ditt drömhem kanske ligger & väntar på dig runt hörnan!
×
×