Lägenhet till Salu i Benalmadena

€275,000

Info

Lägenhet till salu i BenalmadenaLägenhet till salu i Benalmadena

Lägenhet till salu i Benalmadena med valmöjligheten 2 eller 3 stycken sovrum och ett startpris från endast 275 000 €. Detta nya fastighetsområde erbjuder 88 stycken nya hem som är byggda och inredda i modern, stilren design med lyx i baktanke. Du kan välja mellan en lägenhet på första våningen där du har en egen trädgård eller en takvåning där du har en gigantisk terass!

Denna lägenhet till salu i Benalmadena håller alltid en bra temperatur då du har en AC som hanterar varm och kall luft. Härifrån har du endast 400 meter till havet  En miljö med utmärkt utbud som ett fantastiskt internationellt känt hotell, 3 restauranger, spa, tennis, paddla, stormarknad, kaféer, tvättstuga med mera.

Lägenhet till salu i Benalmadena

Lägenheten har en öppen planlösning och fönsterdörrar som släpper in det naturliga solljuset, vilket gör att du får ett rymligt och ljust hem! Öppna upp fönsterdörrarna och nå din trädgård eller terass och få känslan av att inomhus och utomhus blir ett.

 

Detta är ett boende med stil som är ljust och fräscht inrett för att den som älskar dagens moderna design ska trivas här. Koppla av i en rofylld livstil i ett område som är säkrat 24 timmar om dygnet. Avsluta dagen med en middag på terassen. I ditt nya moderna kök lär du kunna skapa magiska middagar då det är fullt utrustat med alla moderna applikationer från välkända märken.

Njut av en promenad i din trädgård eller träna i gymmet och koppla sedan av i poolen. Detta fastighetsområde ligger strategiskt beläget mellan Malaga och Marbella, bara några minuter från Benalmadena och Fuengirola.

Lägenhet till salu i Benalmadena

Om du är intresserad och vill veta mer om denna lägenhet till salu i Benalmadena är du varmt välkommen att kontakta oss idag! Är detta inte exakt det du letar efter får du gärna titta igenom hela vårt utbud eller kontakta oss och tala om vad du säker så ska vi göra allt för att hitta ditt drömboende!

Dela denna Fastighter

Share
Skriv upp dig & få vårt Nyhetsbrev!
Skriv upp dig på vårt nyhetsrev idag & bli uppdaterad direkt när de allra senaste fastigheterna kommer ut på marknaden!
Oroa dig inte, precis som du gillar inte vi spam mail, så vi kommer endast skicka dig mail när vi har något intressant att erbjuda!
Är du säker? Ditt drömhem kanske ligger & väntar på dig runt hörnan!
×
×