Köpa lägenheter Costa del Sol

€240,000 Startpris

Info

Köpa Lägenheter Costa del SolKöpa lägenheter Costa del Sol

Nu har du möjlighet att köpa lägenheter Costa del Sol i La Cala de Mijas. Totalt 48 lägenheter & takvåningar med antingen två, tre eller fyra stycken sovrum och med en utsikt över golfbanan La Noria kan bli ditt, med ett starpris från: 240,000€.

Lägenheterna är modernt och stilrent inredda med öppen & rymlig planlösning med stora fönster som släpper in det härliga solljuset som du kan njuta av nästan alla dagar om året!

Köken är fullt utrustade med all modern utrustning & apparater, så att du kan spendera tid i köket och göra goda middagar när vänner kommer över!

Detta är ett underbart område där du kan njuta av gemenskapen med din agrannar i området som erbjuder rymliga trädgårdar och med pooler för både vuxna och barn. Dessutom kan du spela paddel på någon av paddelbanorna och barnen kan leka på lekplatsen.Köpa lägenheter Costa del Sol

Vill du hellre ha en takvåning har du möjlighet att välja till en egen jacuzzi och grill område.

Vill du köpa lägenheter Costa del Sol som endast har några minuter till stranden, lokala faciliteter och golfbanor i området så har du hittat rätt! Du kan man välja mellan två, tre eller fyra sovrum där alla har inbyggda garderober.

Köpa lägenheter Costa del solMed endast 20 minuters bildfärd tar du dig till Marbella om du vill strosa runt i gamla stan och ta en kaffe på en av de mysiga uteserveringarna! Eller en halvtimme till Puerto Banus där du kan titta på alla fina yachter eller fönstershoppa i butiker som LouisVuitton, GUCCI och Chanel. Vem vet, kanske träffar du på en kändis på denna välkända gata!

Från din lägenhet tar du dig till Malagas flyglats på endast 30 minuter!

Om du är intresserad av att köpa lägenheter Costa del Sol är du välkommen att kontakta oss idag!
Är detta inte exakt det du söker efter får du gärna titta genom hela vårt utbud av nyproduktion eller kontakta oss och berätta vad du söker så ska vi hjälpa dig att hitta ditt drömhem!

Dela denna Fastighter

Share
Skriv upp dig & få vårt Nyhetsbrev!
Skriv upp dig på vårt nyhetsrev idag & bli uppdaterad direkt när de allra senaste fastigheterna kommer ut på marknaden!
Oroa dig inte, precis som du gillar inte vi spam mail, så vi kommer endast skicka dig mail när vi har något intressant att erbjuda!
Är du säker? Ditt drömhem kanske ligger & väntar på dig runt hörnan!
×
×