Köpa lägenhet i Marbella

€222,000 Startpris

Info

Köpa lägenhet i Marbella

Köpa Lägenhet i MarbellaAtt köpa lägenhet i Marbella kan vara svårt då det finns så många att välja mellan. Nya Fastigheter Costa del Sol har alla senaste nyproduktionerna i Marbella och Costa del Sol och kan hjälpa dig att hitta just ditt drömhem!

Nedan vill vi visa fantastiska lägenheter där det endast finns två stycken kvar till salu.

Den ena lägenheten ligger på första våningen och har två stycken sovrum, och är drygt 77 m2 stort med en uteplats på nästan 19 m2 + en trädgard på 24 m2 och kostar, med priset: 222,000 €.

Den andra lägenheten är en hörnlägenhet med tre stycken sovrum, totalt 89 m2 med en terass på drygt 25 m2.

Designen av lägenheterna

Vill du köpa lägenhet i Marbella med modern design som ligger vid ett bra läge har du kommit rätt!

Dessa lägenheter har elegant och extremt låg arkitektur med minimalistisk inredning, med fönster från golv till tak för att njuta av havsutsikten. Med dessa fönster får man känslan av att inomhus och utomhus blir ett då man öppnar upp dessa fönster-dörrar och får ett större utrymme! Köpa Lägenhet i Marbella

Lägenheternas vardagsrum har en öppen planlösning så det är luftigt och rymligt. Köken är fullt utrustade med högkvalitativa applikationer och med skåpluckor som är i vit glans. Terasserna är delvis täckta och har glas räcken.

Lägenheterna har spiraltrappor som inte snor onödig plats och gör utrymmet större så att du kan njuta av att sola eller njuta av utsikten på uteplatsen.
Köpa Lägenhet i MarbellaOmrådet har två pooler och vackra trädgårdar, vissa med privata trädgårdar. De har dessutom närhet till klubbhus där man har tillgång till  gym, spa, caféer, event områden och närbutik.
Detta område har en stor potential för återförsäljning då läget är väldigt bra och lägenheterna är moderna och fräscha.  Det ligger endast 2 minuter med bil till Puerto och Banus Marbella når du på 10 minuter med bil. 

Det finns endast två lägenheter kvar så vill du köpa lägenhet i Marbella och dessa tilltalar dig så kontakta oss redan idag! Är detta inte exakt det du letar efter men vill köpa lägenhet i Marbella så är du välkommen att kontakta oss och berätta vad det är du söker eller titta igenom vara nyproduktioner på vår hemsida! Vi vill gärna hjälpa dig att hitta ditt drömhem i Marbella eller på Costa del Sol.

 

Dela denna Fastighter

Share
Skriv upp dig & få vårt Nyhetsbrev!
Skriv upp dig på vårt nyhetsrev idag & bli uppdaterad direkt när de allra senaste fastigheterna kommer ut på marknaden!
Oroa dig inte, precis som du gillar inte vi spam mail, så vi kommer endast skicka dig mail när vi har något intressant att erbjuda!
Är du säker? Ditt drömhem kanske ligger & väntar på dig runt hörnan!
×
×