Fastigheter till Salu i Estepona

€109,370

Info

Fastigheter till salu i EsteponaFastigheter till salu i Estepona

Fastigheter till salu i Estepona vid världens mest kända golfbana i ett privat område som erbjuder lägenheter och takvåningar med antingen 1, 2 eller 3 stycken sovrum.

Detta fastighetsområde ligger på en fantastisk plats som ligger mellan havet, golfbanan och berg i bakgrunden. Alla dessa eleganta fastigheter till salu i Estepona på Costa del Sol ligger med promenadavstånd till golfklubbens exklusiva klubbhus som erbjuder en rad 5-stjärniga faciliteter såsom en restaurang, bastu, proffs och driving range samt utvalda lägenheter som har fantastisk utsikt över golfen och havet. Bor du i detta fastighetsområde så får du rabatt på medlemskapet på golfklubben.

Komplexet av dessa fastigheter till salu i Estepona erbjuder 24-timmars reception, bagage-service, biluthyrning, transport till stan och stranden, tvätt- och städservice. Dessutom har du tillgång till 3 pooler med en poolbar, en solterass man kan sola på, golfbana med 18 hål, exklusiva restauranger och sportområden och mycket mer.

Fastigheter till salu i Estepona

 

Detta fastighetskomplex ligger ca en timmes bilfärd till Malagas Internationella flygplats och du kan ta dig dit smidigt, vilket är perfekt för den som vill ha detta som semesterboende eller för den som kommer bo här heltid och ha vänner och familj som kommer på besök då och då.

 

Till Marbella tar du dig på ca 25 minuter där du kan njuta av en mysig promenad i gamla stan eller ta en kaffe och på en uteservering. Dessutom har du på andra hållet endast 50 minuter till Gibraltar vilket är som att komma till England på en timme! Här kan du vandra i berg och hälsa på aporna eller åka Londonbuss som att du vore i London!

Fastigheter till salu i EsteponaOm du är intresserad av dessa fastigheter till salu i Estepona är du varmt välkommen att kontakta oss idag! Om detta inte är exakt det du söker får du gärna titta igenom hela vårt utbud eller kontakta oss och berätta vad du söker så ska vi göra allt för att hitta ditt drömhem!

Dela denna Fastighter

Share
Skriv upp dig & få vårt Nyhetsbrev!
Skriv upp dig på vårt nyhetsrev idag & bli uppdaterad direkt när de allra senaste fastigheterna kommer ut på marknaden!
Oroa dig inte, precis som du gillar inte vi spam mail, så vi kommer endast skicka dig mail när vi har något intressant att erbjuda!
Är du säker? Ditt drömhem kanske ligger & väntar på dig runt hörnan!
×
×