Nya Fastigheter Costa del Sol

  • Mobil:UK: 0845 302 5959
  • Office:+34 952 766 067
  • Centro Romano Avda. Manolete, 20 Local 9 29660 Nueva Andalucia, Marbella

Contact Agent

Loading...

Nya Fastigheter Costa del Sol

Nya Fastigheter Costa del Sol är specialiserade på Nyproduktion till salu i Marbella och Costa del Sol. Vårt team har över 15 års erfarenhet i mäklaryrket i Spanien och finns här för att visa dig endast de senaste och bästa tillgängliga byggnads projekten i södra Spanien.

Vår portfolio inkluderar varje nyproduktion som för tillfället byggs eller kommer att byggas in om snart framtid och finns tillgängligt på Costa del Sol och vi har den senaste informationen gällande vilka byggarna och arkitekterna är, vad priserna på fastigheterna ligger på och vart du kan göra den bästa affären i Marbella.

Oavsett om du letar efter nyproduktion i Puerto Banus, nya Golden Mile, Elviria, La Cala de Mijas eller ända uppe i Malaga så har vi all information och projekt hos oss och kan guida dig genom hela processen om du vill köpa nybygge som inte har börjat byggas än eller en nyproduktion som ingen har bott i än.

Properties by Nya Fastigheter Costa del Sol

Skriv upp dig & få vårt Nyhetsbrev!
Skriv upp dig på vårt nyhetsrev idag & bli uppdaterad direkt när de allra senaste fastigheterna kommer ut på marknaden!
Oroa dig inte, precis som du gillar inte vi spam mail, så vi kommer endast skicka dig mail när vi har något intressant att erbjuda!
Är du säker? Ditt drömhem kanske ligger & väntar på dig runt hörnet!
×
×