Nyheter

Köpa Nyproduktion i Marbella

5 anledningar till att Köpa Nyproduktion i Marbella

Varför ska man köpa Nyproduktion i Marbella?

Marbellas fastighetsmarknad blomstrar, och än en gång ser vi att det finns goda möjligheter att köpa nyproduktion i Marbella då det poppar upp nybyggmationer över hela kusten, särskilt i  Marbella.

När fastighets kraschen startade 2007 stannade byggandet upp och det ligger en uppsjö av halvfärdiga nybyggen som inte hade möjlighet att slutföras under kraschen. Bankerna fortsatte att sälja nyproduktion i Marbella till en lägre kostnad, främst via hedgefonder, från USA. Allt detta hände under en period på cirka sex år, och nu kan vi äntligen se att oavslutad nyproduktion i Marbella håller på att byggas klart på Costa del Sol.

Köpa Nyproduktion i Marbella

Att Köpa Nyproduktion i Marbella är aktuellt igen!

Inte endast är detta positivt för invånarna i Marbella och Costa del Sol då de får tillbaka sitt vackra landskap och sina vackra utsikter istället för att se halvklara byggnationer här och där. Det är även bra för investerare och för de som vill köpa semesterboende!

Priserna på nyproduktion i Marbella är väldigt låga och mycket prisvärda! Anledningen till att priserna är så låga beror på att utvecklarna har kunnat få mark eller nyproduktion till ett lägre pris under kraschen, men också för att nyproduktion i Marbella är tillbaka på bordet!

Efter att inte ha sett nyproduktion i Marbella på över 10 år, är de lukrativa investeringsmöjligheterna nu äntligen tillbaka och håller på att snappas upp på rekordtid. För att få tag på en av dessa nyproduktioner, måste du alltså agera fort!

Men vad är skillnaden mellan att köpa nyprodutkion i Marbella eller köpa ett begagnat hem? Om du ställer dig denna fråga har du tur! Här har vi listat 5 anledningar till varför du ska köpa nyproduktion i Marbella!

1. Modern och stilren design

Köpa Nyproduktion i Marbella
Many off-plan developments in Marbella feature the latest contemporary designs. This property on the New Golden Mile is one such example.

Inte bara innebär nyproduktion att du får skapa en del av din egen inredning, i de flesta fall innebär det också att du kommer att kunna få välja mellan några av de mest tekniskt avancerade hemutrustningarna som finns på marknaden idag!

Med en komplett hemautomation, så kan du styra din Windows, dina fönsterluckor, musik, din TV och alla bekvämligheter från soffan. Saltvattenpoolen, självputsande fönster och med de senaste utrustningen i varje kök. Detta är anledningen till varför du borde köpa nyproduktion istället för ett begagnat äldre hem. 

 

 

Köpa Nyproduktion i Marbella2. Lönsamt

Viss nyproduktion har blivit designat med turismen i baktanke. Om du köper ett semesteboende eller vill investera i en fastighet att hyra ut delvis under året är detta det mest lönsamma. De har redan infrastrukturer på plats för att maximera hyresintäkterna på fastigheten, och fastigheten kan även komma att hyra in ett förvaltningsbolag, så att du verkligen inte behöver göra nagat annat än att skicka fakturor varje månad!

Att köpa nyproduktion i Marbella, är känt för att vara lönsamt och när fastigheten är färdigbyggd, och du låser upp dörren för första gången har redan fastighetspriset hunnit att ha gått upp. Var meningen att du skulle köpa en nyproduktion för att sälja och gå plus på affären är det troligt att du kommer göra en vinst redan från dag ett!

3. Du är först

En annan fördel med att köpa nyproduktion i Marbella är att du kommer vara den första som kommer bo i fastigheten! Det är en lyx som få får uppleva och är en härlig känsla! Alla möbler, köksredskap och allt är sprillans nytt. Det är som att få öppna tusentals presenter på självaste julafton!

Du kan också vara säker på att utrustningen har en lång garanti och att det inte är troligt att det inte kommer att gå sönder under de närmst kommande åren. Det är som att köpa en ny bil. Du vet att du garanterat har det bra ett långt tag framöver utan att behöva spendera onödiga pengar på reperationer.

4. Gemenskap

När du ska köpa nyproduktion i Marbella eller var som helst i världen för den delen, kan du räkna med en sak: Gemenskap! Och det kommer du att finna på många ställen.

Köpa Nyproduktion i MarbellaNi är många som i samma stund kommer köpa nyproduktion i Marbella och dina grannar kommer att flytta in ungefär samtidigt som du gör. Alla nyinflyttade vill såklart göra detta till det bästa området för allas trevnad. Dessutom kommer alla vara lyckliga och exalterade över sitt nya hem så stämningen kommer vara positiv.

Detta är ett utmärkt tillfälle att lära känna dina grannar och det kommer definitivt att vara mer än bara ett par lokala evenemang som planeras där ni alla är bosatta i. Att köpa nyproduktion i Marbella, eller var som helst i Spanien, brukar resultera i att man berättar för andra om hur man skaffade vänner för livet efter att ha köpt en bostad i Spanien. 

5. Avbetalningen

Att köpa nyproduktion i Marbella är också bra om du inte har råd att betala hela summan för en fastighet på en gång. När man köper en nyproduktion som inte är klar än ber inte utvecklarna för hela inköpspriset direkt, utan man betalar oftast ett nominellt belopp för att reservera en fastighet (ca 6000 €) så att fastigheten inte ligger ute på marknaden. Sen när alla kontrakt har skrivits på och licenser har beviljats, är du skyldig att betala en deposition på 10% (minus de 6000 € du redan har betalat) och sedan är det upp till utvecklaren hur han vill göra med dina inbetalningar. Några ber om 30% efter den första milstolpen och ytterligare 30% i andra milstolpen, och låter dig göra sista inbetalningen på 30% vid färdigställandet av fastigheten. Andra vill ha 50% efter den första milstolpen och ytterligare 40% efter den andra vilket gör att du inte behöver betala något efter färdigställandet av fastigheten.

Oavsett så behöver du inte betala allting på en gång vilket ger dig andrum under tiden då konstruktionen är under byggnad.

Så där har du 5 anledningar till varför du ska köpa nyproduktion i Marbella! Det finns 100 stycken anledningar vi skulle kunna komma på varför du borde köpa nyproduktion i Marbella! Som t.ex. att du inte behöver putsa fönsterna under de tre första månaderna efter att du flyttat in eller att du inte behöver slåss om foder till gräsmattan! Det kan vänta till en annan dag.

 

Om du funderar på att köpa nyproduktion i Marbella, så kontakta oss först! Nya Fastigheter Costa del Sol är experter när det kommer till att köpa nyproduktion i Marbella och har över 25 års erfarenhet som mäklare i Marbella så du kan känna att du är i goda händer hos oss. Du kan lita på att du kommer att hitta det du söker via oss och dessutom till bästa pris.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv upp dig & få vårt Nyhetsbrev!
Skriv upp dig på vårt nyhetsrev idag & bli uppdaterad direkt när de allra senaste fastigheterna kommer ut på marknaden!
Oroa dig inte, precis som du gillar inte vi spam mail, så vi kommer endast skicka dig mail när vi har något intressant att erbjuda!
Är du säker? Ditt drömhem kanske ligger & väntar på dig runt hörnet!
×
×